روغن زیتون بدون بو – با بو فرابکر
روغن زیتون یکی از محصولات غذایی پرطرفدار در سراسر جهان است. این روغن از زیتون، میوهای خوشمزه و پرخاصیت به دست میآید. روغن زیتون، یکی از بهترین روشهای حفظ سلامتی بدن است و در کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مختلفی مانند بیماریهای قلبی و عروقی، دیابت، سرطان و بیماریهای مغزی مؤثر است.
۲۴۰,۰۰۰ تومان–۴۹۰,۰۰۰ تومان
روغن زیتون بی بو یکی از بهترین نوع روغنهای خوراکی محسوب میشود. این نوع روغن زیتون با داشتن خواص غذایی متعددی مانند افزایش سطح کلسترول خوب، کاهش سطح کلسترول بد، پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی و کمک به کاهش وزن مورد استفاده قرار میگیرد.
روغن زیتون بی بو با داشتن بویی ملایم و خوشایند، در تهیه غذاهای مختلف و همچنین تهیه سالادها و پیش غذاهای مختلف مورد استفاده قرار میگیرد. علاوه بر این، این نوع روغن به دلیل داشتن پایینترین سطح اسیدهای چرب اشباع شده در میان تمامی روغنهای خوراکی موجود، سبب کاهش خطر ابتلا به بیماریهای مختلفی مانند دیابت، سرطان و بیماریهای قلبی و عروقی میگردد.
نحوه تولید روغن زیتون
برای تولید روغن زیتون، ابتدا از درختان زیتون میوههای آنها با استفاده از دستگاههای خاصی مانند تراشهکن و آسیاب خرد میکنند، سپس مواد خرد شده در یک دستگاه به نام مخلوط کن با هم مخلوط و بافت مایعی به دست میآید.
سپس این مایع به وسیلهی یک دستگاه جهت گرفتن روغن از مواد خرد شده استفاده میشود. در این دستگاه، روغن بهصورت طبیعی و بدون افزودن هیچ مواد شیمیایی تولید میشود.
روغن زیتون معمولاً در قالب بطریهای شیشهای یا پلاستیکی عرضه میشود و باید در محیطی خنک و خشک نگهداری شود تا از اکسیداسیون و فساد جلوگیری شود.
خواص و فواید روغن زیتون
کاهش خطر بیماریهای قلب
استفاده از روغن زیتون بی بو به دلیل داشتن چربیهای ناسالم کمتر، میتواند به کاهش خطر بروز بیماریهای قلبی کمک کند.
کاهش التهابات بدن
روغن زیتون بی بو شامل یک ترکیب قدرتمند به نام اولئیک اسید است که میتواند به کاهش التهابات بدن کمک کند. این خاصیت میتواند به درمان برخی از بیماریهای التهابی مانند التهاب مفاصل، پوست و لثه کمک کند.
پیشگیری از بیماریهای سرطانی
روغن زیتون بی بو حاوی آنتیاکسیدانهایی است که میتوانند در مقابله با رادیکالهای آزاد و جلوگیری از بروز بیماریهای سرطانی مؤثر باشند.
بهبود سلامت مغز و اعصاب
اسیدهای چرب اومگا ۳ و ۶ که در روغن زیتون بی بو وجود دارند، بهبود حافظه، تمرکز و کارایی مغزی را بهبود میبخشند.
پیشگیری از بیماریهای التهابی
روغن زیتون بی بو شامل ترکیباتی است که میتواند در پیشگیری از بیماریهای التهابی مؤثر باشد.
تقویت سیستم ایمنی
روغن زیتون بی بو میتواند به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک کند.
کاهش ریسک بروز بیماریهای مربوط به پیری
مصرف روغن زیتون بی بو میتواند در پیشگیری از بروز بیماریهای مرتبط با پیری، مانند آلزایمر و پارکینسون موثر باشد.
بهبود سلامت استخوانها
مصرف روغن زیتون بی بو میتواند در بهبود سلامت استخوانها و پیشگیری از بیماریهای مرتبط با آن کمک کند.
بهبود سلامت پوست
روغن زیتون به دلیل دارا بودن خواص ضد التهابی، آنتیاکسیدانی، آنتی باکتریال و مرطوب کننده، در بهبود و حفظ سلامت پوست بسیار مؤثر است و میتواند بهبود سلامتی پوست و جلوگیری از پیری پوست کمک کند.
مکملی برای ماساژ
با ماساژ دادن پوست با روغن زیتون، پوست باعث تغذیه و ترمیم شده و خشکی پوست کاهش مییابد. همچنین، روغن زیتون میتواند به عنوان یک روغن آرامبخش برای ماساژ استفاده شود و باعث رفع خستگی و تنش عضلات بدن شود؛ همچنین ترکیب روغن زیتون با نمک دریا موجب تسکین درد میشود.
در کل، روغن زیتون بی بو به عنوان یکی از بهترین و مفیدترین روغنهای مورد استفاده در حوزه بهداشتی و پوستی شناخته شده است.
نحوه نگهداری روغن زیتون
برای نگهداری بهتر روغن زیتون بی بو، باید به عواملی از قبیل نوع زیتون، تولید کننده، نحوه جمع آوری و انتقال، و شرایط نگهداری دقت کرد. برخی از نکات مهمی که در نگهداری و استفاده از روغن زیتون بی بو باید رعایت شود، عبارتند از:
- نگهداری در محیط خنک و خشک: روغن زیتون بی بو بهترین شرایط نگهداری را در محیط خنک و خشک دارد. بنابراین، باید آن را در جایی با دمای پایین و دور از نور قرار داد.
- استفاده از شیشه تیره: شیشه های تیره، نور خورشید را نمی گذرانند و می توانند از روغن زیتون بی بو در برابر نور خورشید و آنتی اکسیدان های آن محافظت کنند.
- انتقال به ظرف مناسب: برای جلوگیری از هوازدگی، باید روغن زیتون بی بو را در ظروفی با درب های خوب بسته قرار داد. همچنین، باید از ظروف پلاستیکی خودداری کرد، زیرا این ظروف ممکن است باعث انتقال بوی بیشتر روغن زیتون شوند.
تاریخچه و ریشههای روغن زیتون در فرهنگ و سنت غذایی
با توجه به یافته های تحقیقات باستانشناسی، استفاده از روغن زیتون به حداقل ۶۰۰۰ سال قبل از میلاد در منطقه شرقی دریای مدیترانه شروع شده است. قبل از آنکه از آن به عنوان یک روغن مصرفی استفاده شود، روغن زیتون در طب سنتی به عنوان یک دارو و ماده تغذیهای برای بهبود سلامتی بکار گرفته میشد.
در کشورهای حاشیه خلیج فارس، به عنوان مثال، از روغن زیتون بهعنوان یکی از اصلیترین مواد غذایی در غذاها استفاده میشد. همچنین در سفرههای کشورهایی همچون یونان، ایتالیا و اسپانیا، روغن زیتون بهعنوان یکی از مواد ضروری غذایی محسوب میشود.
ریشههای استفاده از روغن زیتون در فرهنگ و سنت غذایی این کشورها به دلایل مختلفی مانند شرایط آب و هوایی، تنوع زمینها و نوع رژیم غذایی مردم این مناطق برمیگردد. بهطور کلی، استفاده از روغن زیتون در فرهنگ و سنت غذایی این کشورها به دلیل خواص آن برای سلامتی بدن و همچنین مزه و عطر خاصی که به غذاها میبخشد، بسیار محبوب است.
در سالهای اخیر، استفاده از روغن زیتون در سراسر جهان در حال گسترش است و به دلیل فواید بسیاری که دارد، به عنوان یکی از بهترین روغنهای مصرفی شناخته شده است.
وزن | 1000 g |
---|---|
طبع |
گرم و خشک |
حجم |
900 الی 1000 گرم |
مناسب برای |
آقایان و بانوان |
مصرف بانوان باردار |
بدون مشکل |
زمان ارسال |
ارسال پس از ۱ روز کاری دیگر |
نوع |
با بو (فرابکر), بدون بو (بکر) |
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.
پرفروش ترین محصولات
دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.